Vegan chocola voor kerst

Tijdens de feestdagen ontkom je niet aan alle gezelligheid. Kerstontbijt, brunch. lunch, diner, borrel.. Je zou je bijna afvragen waar je die vegan kerstbonbons toch zou moet laten. Geen zorgen, bonbosch staat voor je klaar. Er is altijd nog wel ruimte voor één (of zes) bonbons.

Kerstbonbons cadeau doen aan een (niet-)vegan

Hoe leuk is het om tijdens de feestdagen jezelf of iemand anders een doosje vegan bonbons cadeau te doen? Heel leuk, als je het mij vraagt. Maar hé, wie ben ik. Bij bonbosch heb je in ieder geval genoeg opties! Elk jaar met de feestdagen is er een themadoosje in kerstsferen te koop. Dit doosje is gevuld met extra speciale bonbons en chocola. Hier een terugblik op de vegan kerstchocola van vorig jaar:

”Vegan eten (met kerst)? Dat zou ik nooit kunnen.”

– Random oom aan het kerstdiner

Oké, bedankt voor de info. Kan ik nu weer rustig verder eten? 🤷🏼‍♀️ Je kent het wel, dat eindeloze gesprek over waarom jij zo nodig veganistisch ‘moet’ eten. Gelukkig is daar dan die ene oom die zich wel opoffert voor ‘dat extra stukje vlees’. Nou, veel succes ermee! Om die oom in ieder geval tijdelijk de mond te snoeren

Vegan chocola voor kerst en de feestdagen bestellen

Binnenkort is de speciale kersteditie van bonbosch weer te bestellen! Als eerste op de hoogte zijn?

Nu te bestellen:

Vanaf 18 mei ben je weer van harte welkom!

Ga naar de inhoud