Op zoek naar vegan chocolade om te bestellen voor Halloween? Want dairy is scary? 👻 Of gewoon omdat je zin hebt in chocola met een thema? Wat je reden ook is, speciaal daarvoor is er de Dairy is Scary editie van bonbosch in het leven geroepen!

Halloween, dé tijd van het jaar om je chocoladeverslaving te voeden als het monster dat het is. Met deze speciale editie houd je je monster stil – voor nu. Geniet van de cruelty free bonbons. If you dare!

Over de Dairy is scary editie

Bij bonbosch vind je verschillende themadoosjes met vegan bonbons en andere chocola. Zo kan een 100% vegan Halloweeneditie natuurlijk niet ontbreken!

In deze editie zitten verschillende items, zoals enge oogballen, bloederige hartjes en chocoladerepen die beklommen worden door spinnen. Voor de Early Crow beslissers zit er nog iets extra’s bij, een 8-potige lolly. 🍭

Bekijk hier alle items, ingrediënten en allergenen.

100% vegan Halloween chocola

Deze bonbons en chocola zijn handgemaakt en 100% vegan, net als alle producten van bonbosch. Waarom? Omdat genieten van chocola leuker is als iedereen blij is: jij, de dieren en de planeet! Daarom is alles altijd helemaal vegan. Gewoon omdat het kan.

De Halloween editie bestellen

De Dairy is scary Halloween editie op de mat krijgen? Pre-order dan alvast jouw brievenbusdoosje. Doe dit vóór 18 oktober en ontvang een Early Crow extra! 🕷️ Bestellen kan t/m 20 oktober, de doosjes worden op 23/24 oktober verzonden.

Wil je iemand anders verrassen met de Dairy is scary editie? Goed idee. Laat bij je bestelling weten wat er op het kaartje geschreven mag worden.

Vanaf 18 mei ben je weer van harte welkom!

Ga naar de inhoud