Vegan bonbons en chocola in Oeteldonk-stijl? Check! ✅ De kikkers, de rood-wit-gele kleuren en de gezelligheid allemaal in één doosje.

Carnaval vieren als vegan in Oeteldonk wordt een heel stuk makkelijker met bonbosch! Binnenkort komt er namelijk een speciale Oeteldonk-blèft-plèkke-editie online. Een brievenbusdoosje vol met vegan bonbons en chocola, uiteraard geheel in de stijl van ons Oeteldonk. Op d’n Elfde van d’n Elfde start jij het carnavalsseizoen goed met de vegan Oeteldonkeditie!

Over de Oeteldonk blèft plèkke editie

Om de twee weken zijn er bij bonbosch themadoosjes beschikbaar, met verschillende items erin. 11/11 is natuurlijk een geweldig thema! Met de opkomende editie geniet je ook als Oeteldonkse vegan van bonbons en chocola.

De vegan Oeteldonk editie komt binnenkort online. Wat hoop jij dat de vullingen van de bonbons zijn?

100% vegan Oeteldonk chocola

De inhoud van het Oeteldonk doosje is handgemaakt en 100% vegan, net als alle producten van bonbosch. Waarom? Omdat genieten van chocola leuker is als iedereen blij is: jij, de dieren en de planeet! Daarom is alles altijd helemaal vegan. Gewoon omdat het kan.

De Oeteldonkeditie bestellen

Om er zeker van te zijn dat jouw Oeteldonkeditie op tijd op de mat ligt, kun je alvast je bestelling plaatsen als pre-order. Zo geniet jij op 11/11 sowieso van je vegan bonbons. 🔴⚪🟡

Wil je iemand anders verrassen met de Oeteldonkeditie? Goed idee. Laat bij je bestelling weten wat er op het kaartje geschreven mag worden.

Vanaf 18 mei ben je weer van harte welkom!

Ga naar de inhoud