Verzend- en leveringsbeleid

bonbosch bezorgt door heel Nederland. Wij verpakken jouw bestelde geschenken met zorg. Daarnaast vereist ook de bezorging de nodige aandacht om het product goed aan je of de gewenste ontvanger te leveren. Wanneer jouw bestelling is geplaatst, wordt deze door ons gemaakt en geleverd. De leverdatum en manier van bezorgen gaat vaak in overleg. Er is een aantal opties om jouw bestelling te laten bezorgen.

Brievenbuspakketbezorging

bonbosch werkt samen met DHL. Zij bezorgen van maandag tot en met zaterdag, overdag of ’s avonds. Zodra ze het pakket in handen hebben, laten ze jou via track en trace en per e-mail weten wanneer zee verwachten het pakket te bezorgen. Op de dag van bezorging zie je een specifieker tijdvak van het bezorgmoment (via Track en trace | DHL Parcel op 26-11-2022). Via de website van DHL kun je jouw algemene bezorgvoorkeuren wijzigen. DHL bezorgt klimaatneutraal

Bezorging per fiets

Als het mogelijk is lever ik je pakketje graag per fiets. Dit is afhankelijk van verschillende factoren en eventuele levering per fiets wordt bepaald door bonbosch.

Ophalen

Per uitzondering en wanneer schriftelijk bevestigd, kan de Consument de bestelling komen ophalen.

Zijn er speciale wensen met betrekking tot levertijden en/of -dagen, dan dient dit vooraf. Houd er rekening mee dat levertijden op kunnen lopen tijdens periodes van grote drukte zoals bijvoorbeeld de decembermaand en Pasen. Ook bij de pakketdiensten kan het voorkomen dat leveringen niet binnen 24 uur plaatsvinden. Leveringen op nationale feestdagen zijn helaas niet mogelijk.

Ik streef er altijd naar om op de door bonbosch opgegeven datum te bezorgen, maar door de grote drukte in bepaalde perioden kan ik dit helaas niet altijd garanderen.

Voor meer details over de levering en jouw herroepingsrecht verwijs ik je door naar Artikel 11 en Artikel 13 van de Algemene voorwaarden.

Vanaf 18 mei ben je weer van harte welkom!

Ga naar de inhoud